Du kan varme op til ‘I Am Not Your Negro’ premieren ved at lytte til det fænomenale soundtrack

Scroll down to content

i_am_not_your_negro.jpg

Den russiske komponist Alexei Aïgui har komponeret musikken til den haitianske veteran Raoul Pecks fænomenale film om forfatteren, dramatikeren og aktivisten James Baldwin ‘I Am Not Your Negro’. Lyt til det forrygende soundtrack på bloggen nu. Link i biografien. Fun fact: Aïgui har sit eget ensemble ‘4’33’ opkaldt efter det berømte John Cage værk. Foruden Cage spiller de musik af bl.a. Terry Riley og Steve Reich. Filmen har premiere den 28. september i bl.a. Grand Teatret og Øst For Paradis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: