Eksklusiv Paco de Lucia playlist sammensat af Erik Jensen

Scroll down to content

PacoDeLucia2.jpg

Den danske journalist Erik Jensen har sammensat en eksklusiv Paco de Lucia playlist for film&musik og Camera Film.

Paco de Lucia deler generøst ud af sig selv og sin historie i en film, hvis rolleliste er et sandt who is who fra musikscenen – ført an af flamenco-legenderne José Greco, Sabicas, Niño Ricardo og Bambino Camarón. Den fattige de Lucías kærlighedsaffære med flamencoen startede allerede i barndommens Algeciras, mens hans internationale karriere tog fart, da han blot 15 år gammel optrådte på The Ed Sullivan Show. Filmens liveoptagelser understreger omfanget af hans enorme talent, og også hans eskapader over i jazzmusikken sættes i tale. Paco de Lucia døde i februar 2014, umiddelbart før filmens færdiggørelse. NB: Galla premiere i samarbejde med CPH:DOX den 27. juli i Grand Teatret , hvor Henrik Liebgott bl.a. vil optræde med et par numre inden filmen!

Filmen har regulær premiere i de danske biografer torsdag den 28. juli.

Filmen distribueres i Danmark af Camera Film. Se klip fra filmen på Camera-bloggen her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: