Roland Møller vælger film&musik i Berlin

Scroll down to content

12552431_823871854406134_2025482983_n

Af Ronnie Rocket

Skuespilleren Roland Møller er i Berlin i et par dage for at indspille de sidste scener til filmen ‘The Coldest City’, hvor han bl.a. spiller sammen med Charlize Theron. Filmen er hovedsageligt indspillet i Budapest, men foregår i Berlin i tiden omkring murens fald. En tid med Bowie, grafitti, hip hop – men også med mord, spioner og dobbeltagenter. film&musik mødte Roland på en lille fransk restaurant i West Berlin, hvor han fortalte om sine 5 film- og musikfavoritter.

Mine 5 yndlingsfilm

1. Papillon

Papillon er min alletiders yndlingsfilm og Steve McQueen en af mine favorit skuespillere. Da vi skulle vælge kostumer til ‘The Coldest City’ spurgte customieren om jeg havde nogle præferencer selv. Jeg pegede på et foto af Steve McQueen på væggen og sagde: “Ham der!”. Så syede de 5 ens kostumer til mig. De blev nødt til at sy så mange fordi der hele tiden kom blod på dem.

2. The Spy Who Loved Me

James Bond filmen med ‘Jaws’ var den første film jeg nogensinde så i biografen. Jeg så den sammen med min far og Richard Kiel var den første skurk jeg oplevede på lærredet. Da ‘Under Sandet’ blev vist til en særforestilling i London var James Bond folkene der også.

3. Mad Max

Den første ‘Mad Max’ film var en særlig oplevelse. Det var første gang jeg så et fantasi univers. I denne film rejste med ikke bare i tid og sted, men også ind i et andet univers. Charlize Theron, som jeg skal indspille med i morgen tidlig, er i øvrigt med i re-maken.

4. Scarface

‘Scarface’ er en film jeg bare kan se igen og igen. Jeg elsker alt ved den film. Historien, skuespillerne, tøjet, musikken, alting. Jeg kunne se den film hver eneste dag.

5. The Godfather

‘The Godfather’ er sammen med ‘The Shawshank Redemption’ altid med på listen over verdens bedste film. Den er også med på min.

Læs om Rolands 5 musikfavoritter i 2. del her.

One Reply to “Roland Møller vælger film&musik i Berlin”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: